Tikai Tēja
Atklājiet augstas kvalitātes tējas pasauli no Ķīnas. Mēs piedāvājam izcilu produktu un koncentrējamies uz tendencēm, neaizmirstot par tradīcijām.
Labākā kvalitāte tieši no Ķīnas
Plašs augstas kvalitātes tējas klāsts, kas audzēta un ražota Ķīnas labākajos tējas reģionos un atbilst visaugstākajiem standartiem.

Izvēloties ņemiet vērā :
Atrašanās vieta
Labāko tējas reģionu izvēle
Savākšanas laiks
Precizējam savākšanas laiku, no tā ir atkarīga gatavā dzēriena garša, aromāts un kvalitāte.
Gatavošanas process
Īpaša uzmanība fermentācijai un pareizai žāvēšanai
Uzglabāšanas apstākļi
Sausā, vēsā vietā, aizsargātā no saules gaismas un bez ārējām smaržām.
Iepakojums
Jābūt hermētiskam, aizsargātam no mitruma, gaismas un gaisa.
Transports
Lai saglabātu svaigumu un garšu un novērstu iepakojuma bojājumus, ir svarīgi veikt rūpīgu piegādi.
Klasiskais tējas pagatavošanas veids:
Klasiskā tējas pagatavošanas procedūra ietver
šādus soļus:
  • Izskalojiet un sasildiet traukus
    Sasildiet ūdeni un izskalojiet ar to tējkannu/guajavānu/vārāmpodu/krūzīti, lai noņemtu iepriekšējās pagatavošanas pēdas un putekļus. Tas arī sasildīs trauku, kas labāk ietekmēs gatavās tējas garšu.
  • Ieberiet tēju
    Ieberiet tēju tējkannā/gaivanā/trmosā/krūzē/ ar devu 1-2 tējkarotes (3-7 grami) uz 150 ml ūdens.
  • Izskalojiet tēju
    Ielejiet nelielu daudzumu karsta ūdens un nekavējoties noteciniet. Šādi mazgājot tēju, no lapiņām un pumpuriem tiks noņemti visi netīrumi un putekļi.
  • Veiciet pirmo tējas iepildīšanu/ infūziju.
    Ielejiet karstu ūdeni un ļaujiet ievilkties no 5 sekundēm līdz 5 minūtēm (atkarībā no garšas un pagatavošanas metodes). Jo ilgāk tējas tiek mērcētas ūdenī, jo vairāk derīgo vielu tās nodos uzlējumam. Tomēr jāuzmanās no pārmērīgas ekstrakcijas: ja tēja pārāk ilgi mērcēta karstā ūdenī, tā var zaudēt savas maigās notis un kļūt asāka un rūgtāka.
  • Veiciet turpmākos pasākumus pēc skalošanas.
    Laba tēja var izturēt līdz pat 12 pagatavošanas reizēm. Katram izlējumam piemīt unikāla garša, un tēja ar katru nākamo pagatavošanas reizi var iegūt daudzpusīgu garšu.
Uzziniet vairāk par tēju
Iegremdējieties dziļāk tējas pasaulē ar mūsu blogu. Uzziniet vairāk par tējas vēsturi, pagatavošanas metodēm un atklājiet jaunus veidus, kā baudīt savu iecienīto dzērienu.
Uzziniet vairāk par puerh šķirņu daudzveidību, to unikālajām īpašībām un pagatavošanas īpatnībām.
Interesanti videoklipi par tēju, tējas kultūru un to, kā pareizi pagatavot tēju.
Made on
Tilda